22 maig de 2013 a les 12:52

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, sota la marca “Ceràmica de la Bisbal”, participa a la fira de la Terrissa de Quart.

||

L’Ajuntament de la Bisbal ha participat aquest cap de setmana a la fira de la Terrissa de Quart, sota la marca “Ceràmica de la Bisbal”. L’estand disposava de diferents peces ceràmiques dels productors adherits a la marca, així com informació general de la marca i també informació específica de cadascun dels productors i comerciants adherits. Aquesta acció s’emmarca dins la campanya que promou l’àrea de Promoció de la Ciutat per difondre la maca Ceràmica de la Bisbal.

La fira de Quart també va comptar amb la participació amb estands propis de ceramistes adherits a la marca com Cerámicas Yuma, Ceràmica Ca l’Eloi i Juan Torres Arjona.

La 23a edició de la fira de Terrissa de Quart va mantenir el nivell de l’any passat, amb 42 expositors que venien d’arreu de Catalunya i la resta de l’Estat, amb alguns de la Catalunya Nord. La fira va dedicada a un públic familiar on s’ofereixen diverses activitats vinculades amb el món de la ceràmica.