26 novembre de 2013 a les 14:53

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, sota la marca “Ceràmica de la Bisbal”, participa al saló The CraftRoom de Barcelona.

L’Ajuntament de la Bisbal participarà els dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre al Saló The CraftRoom, a l’edifici Disseny Hub Barcelona. The CraftRoom és el gran aparador de l’artesania catalana, i a més de potenciar un espai de venda directa de productes artesans de diferents sectors i oficis, ofereix diferents tallers infantils, demostracions d’ofici, exposicions i altres activitats vinculades amb l’artesania.

L’estand de la marca “Ceràmica de la Bisbal” estarà format per una selecció de peces de ceràmica cedides pels productors adherits, i el conjunt de la composició mostrarà la diversitat i qualitat de la ceràmica, i alhora la tradició i innovació que coexisteixen en aquest sector bisbalenc. El disseny de l’estand és a càrrec de la dissenyadora Marta Xuclà.

Els productors adherits a la marca “Ceràmica de la Bisbal” són Lluís Puigdemont, Vila Clara Ceramistes, Cerámicas Yuma, Rulduà Ceràmica, Ceràmiques Aparicio, Ceràmica Ferrés, Industrial Ceràmica Bosch, Ceràmica Planas Marquès, Rogenca, Francesc Figueras i Fills, Ceràmiques Est, La Ponderosa, Joan Torres Arjona, Taller Ceràmica Ca l’Eloi i José Maria Mariscal.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya que promou l’Àrea de Promoció de la Ciutat per difondre la marca Ceràmica de la Bisbal. L’assistència a fires i salons d’artesania és un dels eixos de treball per promoure la marca entre el públic professional (compradors i distribuïdors) i el públic general.