12 juny de 2018 a les 10:36

L’Ajuntament de la Bisbal dona suport logístic al Festival Coordenades

Espais per aparcament, la cessió d’un escenari, instal·lació punts de llum, servei d’ambulància, feina de la brigada municipal, impressió de cartells l i la col·laboració de la policia Municipal. En aquests aspectes logístics, el consistori bisbalenc col·labora amb el Festival Coordenades, que tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny a l’antic camp de futbol de la Bisbal. 

I és que la iniciativa empresarial, sorgida de la mà de la societat bisbalenca 4atrevents, serà un muntatge de gran envergadura que oferirà fins a 12 hores de música i que està preparat per una assistència de 10.000 espectadors. I és que el muntatge també inclourà part del passeig Marimon Asprer.

La zona de concerts estarà formada per 2 escenaris, 4.400m2 asfaltats i 1.100m d’espais verds i sorra, i 3 barres 360ª. El Coordenades també inclourà una zona gastronòmica amb una àmplia oferta i un espai infantil.

Els artistes Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Ítaca Band encapçalen el cartell. Estaran acompanyats pels locals Medusa Box, el cantautor Pau Blanc, SUU, el DJ Kharloss Selektah o la cloenda amb el DJ Carles Pérez. Es pot trobar més informació a través del web del festival.