17 desembre de 2010 a les 9:52

L’Ajuntament de la Bisbal edita un tríptic amb les activitats d’aquest Nadal

Segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “hem pensat que seria molt positiu poder disposar d’una eina que aglutinés i llistés tota l’activitat que hi ha a la ciutat aquestes setmanes, tant per informar la gent d’aquí com per la gent que ens visita o que potencialment ens pot visitar”. Dilmé afegeix que “la Bisbal és una ciutat atractiva i a vegades ens costa explicar tot allò que fem i per evitar-ho hem editat aquest tríptic i ho hem destacat a la plana web de l’Ajuntament”. 
Aquest dissabte, dia 18 de desembre, a part de la cercavila i de fer cagar el tió hi ha previst el concert de presentació del disc de Nadales de Vox Grup. Diumenge, dia 19, hi la ‘Fira Dolça’, amb taller de pastisseria, audició de sardanes i, a la tarda, una altra ocasió per fer cagar el tió. A les set del vespre, al Mundial, hi ha un concert de Gospel a càrrec dels Bayou Brothers.
Les activitats segueixen el cap de setmana de Nadal i Sant Esteve, amb el ball de Nadal i un concert de nadales a càrrec del cor Carreras Dagas. A partir del dia 27 de desembre s’obre el Parc Infantil de Nadal al Pavelló d’Esports. El dijous, dia 30, al vestíbul del Mundial hi ha contes i sorpreses.
El primer cap de setmana del 2011 hi ha quina i la visita del carter reial, que també hi serà dilluns, dia 3. El dimecres hi ha la cavalcada de reis i diumenge es tanca la programació amb la Fira rebaixa al carrer.
 
Podeu trobar tota la informació aquí