26 juny de 2024 a les 11:43

L’Ajuntament de la Bisbal engega una campanya per foragitar els coloms que s’instal·len als plàtans del passeig Muriel Casals

Amb l’objectiu de reduir la brutícia i colomassa que es diposita sobre el paviment, el mobiliari urbà i els vehicles estacionats al passeig Muriel Casals provinent dels coloms i d’altres aus que fan estada o pernocten en els plàtans d’aquest passeig, la brigada municipal de control d’animals durà a terme actuacions puntuals amb petards i efectes sonors per tal de foragitar-los d’aquest espai. Des de l’Ajuntament de la Bisbal es demana la comprensió dels veïns/es de les zones afectades ja que mentre duri la campanya engegada per l’Àrea de Medi Ambient segurament sentiran espetecs dels petards.

Per tal d’evitar la superpoblació de coloms, l’ordenança municipal de control i tinença d’animals prohibeix alimentar coloms i altres animals salvatges urbans a les vies i espais públics. L’incompliment d’aquest precepte constitueix una infracció greu sancionable entre 751,00 euros fins a 1.500,00 euros.