17 maig de 2011 a les 14:32

L’Ajuntament de la Bisbal executa el projecte d’enjardinament de la plaça Pere Lloberas

L’Ajuntament de la Bisbal està duent a terme el projecte d’enjardinament de la plaça Pere Lloberas, inclòs dins el pla parcial de la Guardiola. Amb aquest, s’inicia la primera de les quatre zones verdes que preveia el pla i que mai es van fer. El cost del projecte, que és de prop de 130.000 euros, anirà a càrrec de l’Incasòl, gràcies a un conveni promogut per l’Ajuntament de la Bisbal.

L’Ajuntament de la Bisbal ha previst que en aquest espai s’hi instal·larà l’any 2012 un nou Parc Urbà de Salut com els que ha hi ha al costat del Pavelló Municipal d’Esports i als jardins de Torre Maria. En aquest projecte es preveu donar continuïtat al carrer Josep Irla, amb el pavimentat de la vorera, que seguirà tot el perímetre i amb un vial en part de vianants que garantirà la continuïtat fins al carrer Pere Torroella. A la part central ja s’hi ha plantat arbres en forma de malla i el sòl es deixarà acabat amb sauló.

El projecte contempla posar els serveis i un nou enllumenat i a la zona paral·lela al carrer Josep Irla hi haurà una franja enjardinada amb mobiliari urbà, principalment bancs i papereres i també es preveu instal·lar-hi una nova font