11 abril de 2014 a les 14:22

L’Ajuntament de La Bisbal executa el tancament amb fusta de punts de contenidors de residus a 12 carrers de la ciutat

|||

L’Àrea de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament de la Bisbal està acabant aquests dies la instal·lació de tancaments de fusta a 15 punts de recollida de residus de 12 carrers i places de la ciutat. En aquesta nova fase s’hauran instal·lat un total de 151,4 metres lineals de tancament, amb l’objectiu de millorar l’aspecte i la neteja dels punts de recollida, i reduir l’impacte visual dels contenidors, així com augmentar la seguretat en els dies de fort vent o tempestes.

Segons explica al regidor de Via Pública i Serveis, Xavier Dilmé, “fa poc més d’un any vam finalitzar una primera fase aquesta actuació, que entra dins la voluntat del govern municipal de tenir cura dels espais públics i tenir la ciutat el més endreçada possible”. Afegeix el regidor que “els contenidors de recollida de residus i destinats al reciclatge són una servitud necessària, però hem de treballar per evitar que tinguin la menor afectació possible a la zona on s’instal·len”.

Els 15 punts de tancament s’hauran instal·lat als següents carrers i places:  Avda. Josep Tarradellas (1); Avda. President Companys (2); Sant Josep (2); Ramon de Cabrera (1); Avda. Sant Francesc (1); Plaça de la Sardana (2); Rec del Molí (1); Folch i Torras (1); Paral·lel (1); Eusebi Díaz Costa (1); Josep Pla (1), així com en el nucli de Castell d’Empordà (1).

Els tancaments han estat fets amb llates de fusta tractada i entregades amb una capa d’oli de teca, col·locades horitzontalment i amb postes galvanitzats. El cost dels treballs puja a 13.739,55 euros, iva inclòs, i s’han encarregat a l’empresa bisbalenca Tanques Metàl·liques Mir.