29 juliol de 2011 a les 14:37

L’Ajuntament de la Bisbal fa una campanya a més de 200 comerços per reforçar la recollida del cartró comercial

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i el Consell Comarcal del Baix Empordà han fet una campanya a més de 200 comerços de la ciutat per reforçar el servei de recollida de cartró comercial. La campanya s’ha dut a terme els dies 21, 22, 26, 27 i 28 de juliol i ha anat a càrrec d’educadors ambientals de les dues institucions.

El servei de recollida del cartró comercial fa tres anys que es du a terme i l’objecte de les visites ha estat informar del servei als comerços de nova obertura, reforçar l’ús del servei en els comerços que ja l’utilitzaven i recollir les opinions dels comerços per millorar el servei i aconseguir augmentar el reciclatge del cartró comercial.

El servei de recollida del cartró comercial es du terme els dimarts de 3 a 5 de la tarda. Segueix un circuit que va pel carrers Aigüeta, Ramon Serradell, Paral·lel, Marquès de Cruïlles, 6 d’Octubre, Josep Irla, Cavallers, Prat de la Riba, Germans De Ferrer, Coll i Vehí, Ample, Solidaritat, Agustí Font, Pompeu Fabra, Jaume II i avinguda Mas Clarà.

Els comerços han de treure el cartró, ben plegat, els dimarts abans de les 3 de la tarda, i deixar-lo a la vora del seu comerç (en el cas dels comerços del nucli antic, cal deixar-lo al carrer Ample cantonada amb carrer St. Jaume o al carrer Cavallers amb Alta Riera o en els punts autoritzats. Per més informació, poseu-vos en contacte amb l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal.