29 juliol de 2011 a les 14:34

L’Ajuntament de la Bisbal fa una campanya per foragitar estornells del carrer Agustí Font i del passeig Marimon Asprer

L’Ajuntament de la Bisbal ha iniciat una campanya fora de temporada per foragitar estornells que s’han instal·lat al carrer Agustí Font i del passeig Marimon Asprer. L’empresa que està duent a terme els treballs ha advertit que, a diferència de la que es va fer a la tardor, aquesta serà més complexa pel fet que els estornells que hi ha no són migratoris.

A començaments de setmana, l’empresa va foragitar els estornells de la part superior d’Agustí Font i del passeig Marimon Asprer, fins el punt on es fan les obres del pont nou, el primer dia d’actuació. Posteriorment s’ha actuat a la part inferior del passeig, amb el resultat que una bona part ha marxat de la Bisbal i una part s’ha situat als arbres de l’aparcament del camp de futbol vell. També s’ha detectat que quan s’actua als arbres de l’aparcament els estornells se situen al passeig i a Agustí Font.

Aquest dijous i divendres l’empresa té previst consolidar l’expulsió dels estornells del passeig Marimon Asprer i d’Agustí Font i dilluns vinent s’avaluarà la situació per decidir què cal fer.