6 novembre de 2010 a les 14:44

L’Ajuntament de la Bisbal felicita col·lectivament els agents del cos pels serveis durant la nevada i atorga distincions a Francesc Coll i Josep Cruz

La felicitació col·lectiva als agents de la Policia Local de la Bisbal s’ha atorgat per la bona tasca portada a terme per aquests agents, durant els dies del 8 al 12 de març de 2010, coincidint amb la gran nevada, destacant ‘el bon fer,  professionalitat i dedicació amb la que es van desenvolupar les tasques assignades, portant a terme els serveis encomanats per aquesta prefectura’. Igualment es remarca el sobreesforç fet aquests dies per tots els agents, degut a la gran quantitat i diversitat d’actuacions portades a terme ‘amb resultat molt satisfactori tant de caràcter assistencial, com de protecció i seguretat’.
L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, ha dit que ‘els regidors i l’alcalde ens sentim molt orgullosos de la vostra feina’ i ha afegit que ‘és indubtable que les nevades van canviar la percepció de la policia per part de la ciutadania, per la implicació el servei i l’esforç que vau donar, fins i tot amb agents que van treballar 48 hores seguides’ ha dit l’alcalde.
El regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, ha dit que durant el 2010 ‘hem avançat en dos punts: en ser una policia de proximitat, donant una atenció més propera a les persones. I quant a la seguretat ciutadana, i sobre aquest aspecte el 2011 hi ha camp per córrer. S’han potenciat aquestes tasques i s’han fet sense desvestir les tasques de protecció a les persones’.
El sergent de la Policia Local, Josep Cruz, ha dit durant l’acte que on els agents demostren la seva capacitat és quan s’ha de fer front a fets excepcionals. Aquest any serà recordat per la nevada i el desastre mediambiental que va comportar. Toca recompensar els agents de la Policia Local per com van desenvolupar la seva feina. Per això reben una felicitació col·lectiva tots els agents de la policia local de la Bisbal’ ha dit.
 L’Ajuntament ha fet extensiva la felicitació al mateix caporal i també l’ha distingit amb la medalla a la constància pels seus 24 anys de dedicació al servei. Igualment l’Ajuntament també ha atorgat una distinció al mèrit policial al que va ser durant un any responsable de Protecció Civil i Seguretat Ciutadana de la Bisbal, Francesc Coll.
A l’acte hi ha assistit una nombrosa representació d’agents del cos de Mossos d’Esquadra i també representants de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, així com regidors i alcaldes de la Bisbal i altres municipis de la rodalia. L’acte d’atorgament de les distincions s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de la Bisbal. Prèviament, l’alcalde, Lluís Sais, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, i el caporal de la Policia Local, Josep Cruz, han passat revista als agents del cos que havien format a la plaça del Castell, just davant de l’Ajuntament.
 
Els components de la plantilla de Policia Local que han rebut la felicitació són: el caporal  Albert TURRO I MARTÍ, els agents Pere REGUALTA I CRUZ, Manel COSTA I GALEOTE, Laura ANGORRILLA I LUÍS, Jordi ARJONA I PEDROSA, Manel CAMPAÑA I CORTÉS, Rubèn CASAS I GABALDA, Hugo RODRÍGUEZ I ROLDÁN, Marc JIMENEZ I ANGEL, Sergi CARRETERO I BEL, David MUÑOZ I GIBERT, i l’auxiliar administratiu Salvador VILARDELL I SALO. Així com als agents que actualment no es troben en actiu en aquesta Policia Local: David ADAN I SORIANO, Josep Maria BUJET I MEDEL, Carol RUIZ I FRANCO, Josep VALENZUELA I BUSQUETS.