18 agost de 2011 a les 12:23

L’Ajuntament de la Bisbal felicita les entitats pel bon resultat de la Festa Major 2011

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, ha felicitat, en nom de tots els bisbalencs, totes les persones que han col·laborat en la Festa Major. Sais ha volgut remarcar especialment el paper de les entitats bisbalenques ‘que són l’ànima de la Festa Major i per això els vull agrair la bona feina feta. També vull destacar la imaginació i les ganes que hi han posat les entitats i les persones  que han ajudat a tenir una festa magnífica de la que com a Bisbalencs en podem estar contents.’

El regidor delegat de la Festa Major, Josep M. Gou, ha valorat molt positivament els diferents actes programats en aquesta edició. Gou ha destacat que ‘tot i trobar-nos en un any de crisi l’enginy i la bona feina de les entitats i el suport de les àrees de Serveis, Policia Local, Joventut i Cultura han permès tenir una bona festa’. Gou ha volgut agrair també la feina de les entitats ja que ‘moltes vegades és una feina que no es veu, de molts mesos i que contribueix de forma decisiva a que la festa surti bé’.

La Festa Major de la Bisbal ha programat en aquesta edició més de 50 actes des del seu inici oficiós, el 12 d’agost passat. El gruix dels actes s’ha desenvolupat durant els dies oficials de festa, entre el 14 i el 18 d’agost, i han anat a càrrec de prop de vint entitats i diverses àrees municipals.

Tot i que la Festa Major ha finalitzat, cal recordar que durant el que queda del mes d’agost i tot el mes de setembre es poden enviar les fotografies del 13è Concurs de Fotografia de la Festa Major. També és oberta fins el 30 de setembre l’exposició de Terracotta Museu, ‘Ceràmica i Arquitectura. Els Coromina, Rafael Masó i la gènesi de la Gabarra’. Trobareu informació sobre aquests actes a www.labisbal.cat

L’Ajuntament també vol recordar que els divendres hi ha les visites guiades a la fresca ‘De Cuba a la Bisbal, el llegat dels indians’.

L’Ajuntament de la Bisbal aprofita per desitjar un bon estiu a tothom.