17 juliol de 2009 a les 17:13

L’Ajuntament de la Bisbal habilita un sistema ‘Bluetooth’ a Torre Maria que permet descarregar una programació resumida de la Fira del Circ

Aquest dispositiu ja existeix actualment al castell palau de la Bisbal i s’afegeix als diferents canals de difusió de la informació d’interès turístic que l’Àrea de Promoció de la Ciutat d’aquest Ajuntament posa a l’abast dels visitants. S’afegeix, també, a la pantalla tàctil situada a Torre Maria, on també es podrà consultar la plana web de la Fira del Circ.

El Bluetooth és una especificació industrial per les Xarxes d’Àmbit Personal (PAN, Personal Area Network) sense fil, bàsicament és refereix a que serveix per connectar els dispositius que podem portar a sobre o tenir a una distancia pròxima. És una forma de connectar i intercanviar informació entre dispositius com ordinadors de butxaca, telèfons mòbils, ordinadors portàtils, ordinadors, impressores i càmeres digitals a través d’una sistema segur, de baix cost a través d’ones de ràdio de baixa freqüència.

El Bluetooth permet a aquests dispositius comunicar-se quan estan a l’abast, encara que no estiguin a la mateixa habitació, fins a un límit de 100 metres entre ells depenent de la classe de potencia del producte.