5 març de 2014 a les 14:38

L’Ajuntament de la Bisbal i els productors de ceràmica es reuneixen per debatre com encarar el futur del museu i del sector

L’Alcalde de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio, i el regidor de Promoció de la Ciutat,  Xavier Dilmé, van presidir dilluns una trobada amb els productors ceramistes per detallar les obres d’acabament del Terracotta Museu, valorades en un milió d’euros i que començaran properament, i per encarar el futur de l’equipament d’acord amb el sector. Els representants municipals van destacar l’aposta ferma que des de l’equip de govern de l’Ajuntament es feia pel Terracotta com a eina de dinamització econòmica de la ciutat, així com la voluntat que fos un museu viu i dinàmic.    

Durant la reunió també es van detallar les accions i els resultats de l’aplicació de la marca ceràmica de la Bisbal. En aquest punt cal destacar que actualment hi ha 17 empreses/artesans de ceràmica que estan adherides a la marca i 15 botigues de la zona que també en formen part.

Paral·lelament es va tractar sobre l’organització de la fira ARTESANA, que es portarà a terme durant els dies 18 i 19 d’abril al Passeig Marimon Asprer. Actualment, hi ha més de 30 expositors confirmats de diferents sectors artesanals. Lògicament però, el sector principal serà el sector ceramista, ja que actualment hi ha un 50% dels inscrits d’aquest sector.(OAP)