16 juliol de 2012 a les 14:42

L’Ajuntament de la Bisbal i la Cambra de Comerç de Palamós col·laboraran en matèria de formació per a empreses.

Aquest dilluns l’alcalde de la Bisbal, el Sr. Òscar Aparicio, i el president de la Cambra de Comerç de Palamós, el Sr. Xavier Ribera, han signat el conveni de col·laboració entre les dues entitats per la realització de cursos de formació, especialment destinats a les empreses i als seus treballadors.

El conveni preveu que la Cambra de Comerç organitzi i imparteixi cursos de formació del seu propi catàleg formatiu a la Bisbal, d’acord amb les necessitats del territori. Els cursos aniran dirigits a empreses i treballadors en actiu, i estaran vinculats a àrees formatives relacionades amb el comerç, les habilitats empresarials, els idiomes, la formació específica d’àmbit tècnic i la formació transversal. Els cursos es portaran a terme a l’edifici de Torre Maria, seu de l’àrea de Desenvolupament Local i de Promoció de la Ciutat.

Segons explica el regidor de Desenvolupament Local, el Sr. Albert Pacheco, “des de l’àrea s’han obert nous eixos de treball destinats a dotar la ciutat de polítiques actives d’ocupació, de suport a l’empresa i a la formació ocupacional. I és precisament en aquest punt on s’emmarca aquesta oferta formativa conjunta amb la Cambra de Comerç, que té com a objectiu ampliar l’oferta existent per donar resposta a les demandes obtingudes, en matèria de formació, en la prospecció a empreses realitzada durant els primers mesos de l’any.”