19 octubre de 2010 a les 14:04

L’Ajuntament de la Bisbal i la UdG organitzen cursos gratuïts de llengua francesa

La professora del curs passat i el responsable del programa a la UdG.
Es tracta de dos cursos de francès, nivells A1 i A2, amb l’objectiu de capacitar als alumnes a entendre la llengua, amb un enfocament comunicatiu i una especialització lèxica per poder desenvolupar-se en un entorn professional. S’adrecen a empresaris, a treballadors en actiu o en atur i a la població en general. Els cursos s’emmarquen dins el programa Cultur Pro, projecte de formació per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional de la Unió Europea. Cada curs consta de 110 hores, 80 de les quals són presencials i 30, semi presencials. 
Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat d’Andorra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Perpinyà Via Domitia i la Xarxa Vives d’Universitats, el projecte es va iniciar el 2009 i finalitzarà l’any 2012. Els cursos s’emmarquen dins el programa Interreg Cultur Pro, projecte de formació per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional de la Unió Europea.
Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals. Per més informació us podeu adreçar a l’Àrea de Promoció de la Ciutat.