18 febrer de 2010 a les 19:50

L’Ajuntament de la Bisbal i la UdG programen cursos de francès gratuïts destinats a comerciants i a persones en atur

La formació es preveu fer-la majoritàriament en format virtual i es complementarà amb sessions presencials de dues hores setmanals de conversa durant les quals els alumnes s’hauran d’expressar en la llengua que estan aprenent. Els cursos es faran a Torre Maria, cada dilluns i dimecres (nivell A1 es realitzarà de les 13h a les 15h i el nivell A2 de les 15h a les 17h), adaptant l’horari a les necessitats dels comerciants. Els cursos seran de febrer a maig.

La inscripció dels cursos serà del 25 de gener al 5 de febrer, de 9:00 a 14:00 h. a l’àrea de Promoció de la Ciutat, situada a l’edifici Torre Maria. Per a més informació truqueu al telèfon 972 64 68 06 o bé consulteu la web www.labisbal.cat

Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat d’Andorra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Perpinyà Via Domitia i la Xarxa Vives d’Universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2011. Els cursos s’emmarquen dins el programa Interreg Cultur Pro, projecte de formació per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional de la Unió Europea.

Cursos de francès gratuïts
febrer / març / abril / maig 2010
El servei de llengües ofereix cursos subvencionats de llengua francesa dels nivells A1 i A2 amb suport virtual a la Bisbal d’Empordà.

Objectiu del curs:
Aquests cursos tindran un enfocament comunicatiu i una especialització lèxica per poder desenvolupar-se en un àmbit professional. S’adrecen a empresaris, treballadors en actiu o en atur i a la població en general.

Inscripció:
Del 25 de gener al 5 de febrer, de 9:00 a 14:00 h. a l’àrea de Promoció de la Ciutat, situada a l’edifici Torre Maria.
Per a més informació:

Àrea de Promoció de la Ciutat
Edifici Torre Maria
C/ Aigüeta, 17
17100 – la Bisbal d’Empordà
Telf. 972 64 68 06
torremaria@labisbal.cat