26 setembre de 2016 a les 10:32

L’Ajuntament de la Bisbal i l’Obra Social “la Caixa” firmen un conveni de col·laboració per afavorir activitats socials i assistencials

 L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Obra Social “la Caixa” han signat recentment un conveni amb la finalitat d’establir un marc de col·laboració que incentivi el desenvolupament d’activitats de caràcter social i assistencial al municipi.

Per la seva banda, la Fundació Bancària “la Caixa” contempla, entre els seus objectius, la realització d’obres benèfiques i socials, pròpies o en col•laboració amb institucions del país, atenent les diferents necessitats de la societat.

En aquest sentit, l’aportació econòmica de l’entitat bancària serà de 4000 euros, que l’Ajuntament destinarà a l’adquisició de mobiliari i material assistencial per a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu. Concretament s’adquirirà una màquina talladora de verdures i es millorarà l’entorn de 2 sales i una habitació.

A més, el present acord incrementa l’aportació del conveni de l’any anterior i hi suma la quantitat de 1.500€, destinada a beques esportives per a infants amb necessitats econòmico-socials del municipi empordanès.

El conveni va ser signat per l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais i el Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, acompanyats també Carme Anglada, Directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a l’Empordà i per Rafel Mateu, Director de l’ oficina de CaixaBank de la Bisbal.