18 maig de 2023 a les 5:51

L’Ajuntament de la Bisbal impulsa la línia d’ajut per la implantació de botigues taller amb l’objectiu de captar artesans/es al municipi

Aquest mes de maig s’ha obert la convocatòria d’ajuts per a la nova implantació de botigues taller d’artesania artística a peu de carrer a la Bisbal d’Empordà. L’objectiu de les subvencions és incentivar la creació de nova activitat econòmica que comporti un desenvolupament del teixit comercial i artesanal en les zones comercials de la Bisbal d’Empordà.

Les actuacions que se subvencionaran són l’adquisició de mobiliari, maquinària i eines per a l’inici de l’activitat, les obres i instal·lacions per a la reconversió o nova obertura de l’establiment i el lloguer del local on s’ubica l’activitat econòmica. El període d’execució de l’actuació podrà abastar de l’1 de gener de 2023 al 30 de juny de 2024. Les subvencions són per concurrència no competitiva i per tant, a mesura que es presentin les sol·licituds i s’atorguin les subvencions, s’anirà restant de l’import total de la subvenció. Per aquest any 2023, l’ajuntament ha destinat una dotació pressupostària total de 15.000 euros. Atès que l’import de la subvenció pot ser d’un màxim de 5.000 euros per sol·licitud, es compta que hi poden haver 3 beneficiaris de la subvenció amb un 100% de percentatge de projecte subvencionat.

Els terminis per presentar les sol·licituds finalitzaran el 30 de setembre de 2023 o fins a exhaurir el pressupost. A través d’aquest apartat al web de l’Ajuntament trobareu tota la informació i documentació per poder tramitar la subvenció, així com les bases i la convocatòria on es detallen totes els requisits per participar-hi.