22 gener de 2013 a les 13:00

L’Ajuntament de la Bisbal inicia el tancament amb fusta dels punts de contenidors de residus de la ciutat

L’Ajuntament de la Bisbal ha començat la instal·lació de tancaments de fusta als voltants dels punts de recollida de residus de la ciutat. En aquesta primera fase se n’instal·laran un total de 16, amb un total de 132 metres lineals de tancament, amb l’objectiu de millorar l’aspecte i la neteja dels punts de recollida, i reduir l’impacte visual dels contenidors.

Segons explica al regidor de Via Pública i Serveis, Xavier Dilmé, “aquesta actuació entra dins la voluntat del govern municipal de millorar els entorns públics i tenir la ciutat el més endreçada possible. Els contenidors de recollida de residus i destinats al reciclatge són una servitud necessària i el que hem d’intentar és que afectin el menys possible la zona on s’instal·len i aquesta és la voluntat de la inversió”. Afegeix que “es tracta d’una actuació que es fa per fases perquè hi ha la voluntat de tenir, en un termini màxim de dos anys i en funció de les disponibilitats de pressupost, tots els punts de recollida de la ciutat amb aquests tancaments”.

Els 16 punts de tancament s’instal·laran en els següents carrers i places:  Jaume II (3), Parlament (1), Pompeu Fabra (1), Proudhom Carbó (1),  Carreras Dagas (1), Carme (1),  Josep Irla (3);  Agustí Font (1); Aigüeta (1);  Mas Clarà (1); Països Catalans (1); i Paral·lel (1).

El cost dels treballs puja a 12.000 euros, iva inclòs, i s’han encarregat a l’empresa bisbalenca Tanques Metàl·liques Mir.