3 octubre de 2011 a les 14:54

L’Ajuntament de la Bisbal inicia les activitats del Casal de Joves

L’Ajuntament de la Bisbal inicia aquest dilluns, dia 3 d’octubre, les activitats del Casal de Joves de la ciutat que inclou el Punt d’informació Juvenil, l’Espai Jove, el Punt jove de Salut, l’Aula.net, activitats com la capoeira i la dansa oriental i la possibilitat de fer servir el buc d’assaig.

El Punt d’Informació Juvenil està obert de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 20 per consultar dubtes sobre quins cursos es poden fer, què pots estudiar o fer la teva demanda de tallers o activitats.

L’Espai Jove, obert cada dimarts i dijous de 17 a 19:30 h, amb la possibilitat de jugar a jugar a ping-pong, jocs de taula o trobar-se amb els amics.

L’Aula.net, disponible cada dijous de 17:30 a 19:30 h, per poder fer treballs o connectar-se a Internet a la sala d’ordinadors.

El Punt Jove de Salut permet resoldre dubtes sobre drogues, sexualitat o alimentació, entre d’altres, cada dijous de 17:30 a 20:30 amb una agent de Salut.

També es poden fer activitats com la capoeira (Si tens entre 12 i 17 anys pots venir cada dimarts de 19 a 20 h a fer aquesta activitat -cal inscripció prèvia-) o la dansa oriental, cada dilluns de 20 a 22 h (cal inscripció prèvia).

Finalment, hi ha la possibilitat de fer servir el Buc d’assaig, si formeu part d’un grup musical o si toqueu un instrument, fent una reserva prèvia-.Per més informació també ens pots trobar al 972 646 737 joventut@labisbal.cat // educacio@labisbal.cat