28 juliol de 2011 a les 8:21

L’Ajuntament de la Bisbal instal·la un cartell turístic a l’entrada de la ciutat a petició del Consell d’Iniciatives Econòmiques

L’Ajuntament de la Bisbal ha instal·lat un cartell turístic a l’entrada de la ciutat a petició del Consell d’Iniciatives Econòmiques. El Consell d’Iniciatives Econòmiques va acordar demanar a l’Ajuntament que instal·lés un cartell turístic i de benvinguda d’informació general a l’entrada de la ciutat que doni més visibilitat a l’oferta de la Bisbal d’Empordà.

La imatge reflectida en el cartell va ser aprovada pel Consell d’Iniciatives Econòmiques entre diverses possibilitats. El cartell dóna una petita mostra dels actius de la ciutat  amb una imatge del correfoc –que simbolitza la festa i la cultura tradicional-, una de la ceràmica – que recull des de la producció fins al comerç-  i una del castell –en al·lusió al ric patrimoni històric de la vila- i també la marca de la ciutat.  Aquesta serà la part fixa del cartell, que es completarà amb una part intercanviable en què s’anunciaran actes d’interès turístic i general, com la Festa Major o el Tastaolletes, entre d’altres.

La iniciativa busca incrementar de cara a les persones que visiten o passen per la Bisbal la visibilitat de l’oferta turística, cultural i comercial de la ciutat i, a la vegada, reforça el sistema de comunicació de l’Ajuntament de la Bisbal, específicament dels actes d’interès general turístic, cultural i comercial.

El rètol es va col·locar aquest divendres a l’entrada de la ciutat, en una zona enjardinada propera a la C-66 de forma que és visible pels vehicles que provenen de Corçà.