14 setembre de 2010 a les 12:51

L’Ajuntament de la Bisbal inverteix més de 81.000 euros en el condicionament de diversos carrers de la ciutat

Aquest matí s’ha enquitranat per primera vegada el tram del carrer Sant Josep amb el carrer sant Francesc, a la zona sud de la ciutat, que ha de permetre una millor mobilitat als veïns d’aquell sector i menys molèsties en eliminar la pols que generava la via actual. A continuació, s’ha treballat en el carrer Coll i Vehí, en el tram que va des del carrer Nou fins a la C-66. L’Ajuntament ja va avisar la setmana passada els pares dels alumnes del Col·legi Cor de Maria, situat en la zona d’obres, amb la qual cosa no s’ha generat cap tipus d’incidència a l’hora de portar i recollir els nens del centre escolar.
Segons el regidor de Via Pública de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “es tracta d’una actuació important, que rematarem d’aquí a pocs mesos amb una segona tongada de carrers”. Segons el regidor, s’han prioritzat els carrers amb el ferm en més mal estat però també aquells que eren més transitats: “aquest equip de govern ha prioritzat sempre el dia a dia, compatibilitzar les grans obres amb mantenir nets i en condicions els espais públics i aquesta actuació s’inclou en aquesta política”. Dilmé recorda que “hem actuat al centre de la ciutat, a tota la C-66, al nucli de sant Pol, a carrers com el Pere de Torroella, hem creat nous parcs infantils, etc, i cal anar estenent aquestes actuacions a tota la ciutat. Per això –afegeix- ben aviat també començaran els treballs de condicionament de tota la urbanització del Puig de sant Ramon”. El regidor explica que “portàvem molts anys de deixadesa i retard en aquest tema a la ciutat i aquest equip de govern està intentant recuperar el temps perdut i que els ciutadans de la Bisbal puguin gaudir d’uns espais públics d’acord amb allò que mereixen i paguen”.
Aquest dimarts és previst que es faci el tram del carrer Coll i Vehí que va des de la C-66 fins a la rotonda de Jaume II. Aquests treballs es faran intentant reduir al màxim els inconvenients que suposa actuar sobre una de les principals vies de sortida de la zona nord de la ciutat cap a la C-66. En acabar aquesta zona, s’asfaltarà el carrer Jaume II fins a l’alçada del carrer Abat Oliva. Posteriorment, es farà el carrer Pompeu Fabra, el carrer Morró i, per acabar, el carrer del Pont entre els números 51 i 93.