5 octubre de 2011 a les 9:33

L’Ajuntament de la Bisbal neteja l’espai on se celebrarà l’aplec del Remei

Un dels espais on ha actuat l'Àrea de Medi Ambient per adequar l'espai abans de l'aplec del Remei. Foto: Dani Fernández.

L’Ajuntament de la Bisbal acabarà aquest dijous les feines de neteja de l’espai on se celebrarà l’aplec del Remei, a Castell d’Empordà. Es tracta d’un espai d’uns 10.000 metres quadrats que acollirà les colles que assisteixen a l’aplec i també un espai dedicat a aparcament.

La neteja l’ha fet una empresa externa amb la col·laboració dels treballadors de jardineria de l’Àrea de Medi Ambient. En la neteja, igualment, hi participa l’Hotel Castell d’Empordà, que es cuida de mantenir una part de l’espai que habitualment fa servir per fer banquets.

L’aplec del Remei se celebrarà aquest diumenge, dia 9 d’octubre, a partir de les onze del matí. Els actes comencen amb una missa i a les dotze del migdia hi ha una audició de sardanes amb la cobla La Bisbal Jove i un concurs de dibuix. També hi ha programat un concurs d’arròs a les dues de la tarda. A dos quarts de quatre de la tarda hi ha prevista animació infantil amb la companyia. Papibou (Albert Such i Jordi Gasull).

L’aplec l’organitza l’Ajuntament de la Bisbal i l’Agrupament Escolta Les Gavarres amb la col·laboració del Casal Estel Roig