15 febrer de 2011 a les 9:22

L’Ajuntament de la Bisbal obre les inscripcions a la rua de Carnestoltes

El dia 12 de març la concentració de les comparses es farà al carrer de l’Aigüeta a les tres de la tarda ja que la sortida és prevista per les quatre de la tarda. La rua és previst que surti del carrer de l’Aigüeta i passi per l’avinguda de les Voltes, el carrer Jaume II i Avinguda del Mas Clarà. Acabarà al pavelló firal polivalent on es farà l’entrega d’obsequis. Al punt de concentració hi haurà marcat l’espai corresponent a cada comparsa.
Al llarg del recorregut hi haurà i uns punts de ball en els quals les comparses podran realitzar la seva coreografia per tal de no alentir el desenvolupament de la rua. Els punts de ball són davant de Torre Maria, a les Voltes, davant la mútua i tot arribant al Pavelló firal polivalent.
L’Ajuntament ha previst una capacitat per a 27 comparses o carrosses. En cas d’haver-hi més demanda de participants que capacitat, l’Ajuntament aplicarà uns criteris de selecció. Aquests criteris són: ser del municipi, haver participat anteriorment a la rua i l’ordre  de la inscripció formalitzada. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14h i les bases d’inscripció es podran trobar a l’apartat de Joventut de  www.labisbal.cat