9 maig de 2011 a les 14:41

L’Ajuntament de la Bisbal obté la certificació per impartir quatre especialitats de formació ocupacional

L’Ajuntament de la Bisbal ha obtingut la certificació per impartir formació ocupacional subvencionada per a persones a l’atur. Els serveis territorials del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Girona han atorgat la certificació per impartir en un futur quatre especialitats a l’Aula d’Adults i al Casal de Joves de la Bisbal d’Empordà. Es tracta de dues especialitats que es podran impartir a l’aula d’informàtica i de dues més que es duran a terme en una altra aula de l’edifici del Casal de Joves, a les Escoles Velles.

Les especialitats de l’aula d’informàtica que han estat certificades són Informàtica d’usuari i Dissenyador web i multimèdia. Pel que fa a les especialitats de l’altra aula, s’han certificat la formació en Informació al client i Empleat d’Oficina. Els cursos van destinats a persones en atur i a cada aula només es poden certificar dues especialitats. L’Ajuntament de la Bisbal resta ara a l’espera de la convocatòria d’oferta de cursos del SOC, que és qui els concedeix.

L’entitat que ha promogut la certificació ara obtinguda per l’Ajuntament de la Bisbal és System Cardedeu, que a més proporciona l’equipament informàtic a l’aula per fer els cursos de formació. L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal i l’Aula d’Adults són les àrees col·laboradores que han elaborat el projecte d’homologació de les aules on es duran a terme els cursos. El SOC va fer una inspecció de les aules i, juntament amb el projecte presentat per l’Ajuntament de la Bisbal, el passat 28 de març va emetre una resolució concedint la certificació.