22 setembre de 2011 a les 12:01

L’Ajuntament de la Bisbal organitza diversos actes coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L’Ajuntament de la Bisbal de la Bisbal d’Empordà s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebrarà entre els dies 22 i 29 de setembre. L’Ajuntament ha programat diverses sessions d’educació viària a les escoles, la inauguració dels itineraris saludables i un itinerari per conèixer la història geològica del municipi, entre d’altres actes.

El divendres 23 de setembre, a les 5 de la tarda, es durà a terme la inauguració dels itineraris saludables, a càrrec d’un preparador físic. El punt d’inici de la sessió serà el Parc de Salut del Pavelló d’Esports. A la Bisbal s’han dissenyat i senyalitzat tres itineraris de salut que tenen un recorregut d’un, tres i cinc quilòmetres respectivament i que complementen els dos parcs de salut de la ciutat.

El dissabte 24 de setembre, d’onze del matí a dos quarts de dues de la tarda, es farà un itinerari per conèixer la història geològica del nostre municipi. El punt d’inici de l’itinerari serà la Plaça del Castell. La previsió es fer un viatge en el temps, cinquanta milions d’anys enrere, per conèixer la història geològica de la zona. A més, durant aquesta setmana, la Policia Local durà a terme sessions d’educació viària a les escoles Joan de Margarit, Cor de Maria i Mas Clarà, dirigides a nens de 7/8 anys, els dies 22, 27, 28 i 29 de setembre. A part d’aquestes tres activitats, l’Ajuntament ha executat, o està executant algunes mesures permanents, com ara la construcció d’un nou pont de vianants, que comunica les dues ribes del Daró, entre el Passeig Marimon Asprer i el carrer Agustí Font, facilitant la mobilitat dels vianants entre aquestes dues vies.