1 juliol de 2010 a les 8:32

L’Ajuntament de la Bisbal organitza els ‘Divendres d’estiu’

Segons explica el regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “els divendres és el dia del mercat setmanal i aquest mercat l’hem d’aprofitar per dinamitzar el municipi i oferir-lo com a atractiu per a qui visita les nostres contrades”. Afegeix que “cada estiu procurem anar presentant alguna novetat que incentivi venir a la Bisbal i enguany hem optat per fer aquesta oferta per als divendres, que creiem que pot tenir èxit”.
El mercat setmanal dels divendres al Nucli Antic és l’atractiu a partir del qual s’articula la proposta, que inclou un mercat artesà, de brocanters i antiquaris al passeig Marimon Asprer i demostracions de torn al carrer a la zona comercial de la ceràmica. A l’Oficina de Turisme de Torre Maria es pot visitar una petita mostra de ceràmica i s’oferirà un petit obsequi als visitants.
A la tarda, es pot visitar el Castell Palau, on, a més, es podrà veure l’audiovisual que explica el context històric de l’Edat Mitjana. I, al vespre, es programen les visites guiades a l’aire lliure, on s’expliquen fets històrics únics viscuts a la Bisbal, sobretot durant la guerra del Francès. Durant aquestes visites guiades s’oferiran tastets gastronòmics de productes de la Bisbal.
La informació sobre els divendres d’estiu la trobareu a l’Oficina de Turisme de Torre Maria i al Punt d’informació turística del Castell Palau.