27 octubre de 2009 a les 17:21

L’Ajuntament de la Bisbal organitza un concurs per la creació de la marca ciutat

La marca s’utilitzarà en les diferents accions de difusió que porti a terme l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, especialment en les accions de caire turístic, tals com l’ús i creació de productes de marxandatge, en publicitat estàtica i dinàmica, en la participació en fires, en l’edició de material d’informació i promoció turística, entre d’altres.

El concurs és obert a tothom tot i que està destinat especialment a professionals i estudiants de disseny gràfic i de la comunicació visual. Cada participant hi podrà concursar presentant tantes propostes com vulgui. Els treballs es lliuraran a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà abans del dia 4 de desembre. L’horari del registre d’entrada és de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres.

La marca consistirà amb el disseny gràfic del logotip del topònim de la ciutat, que podrà comptar, si es considera oportú, amb un eslògan. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà exposarà públicament les obres presentades al Castell Palau de la Bisbal de l’11 de desembre al 27 de desembre. La proposta guanyadora rebrà un premi de 1000 euros. L’Ajuntament encarregarà al guanyador el disseny i la creació del manual d’estil en format digital per un total de 1.500€ (IVA inclòs).

Les bases del concurs les podreu trobar aquí.