24 març de 2014 a les 14:43

L’Ajuntament de la Bisbal organitza un curs de coaching per a persones aturades del municipi

L’objectiu del curs és realitzar un acompanyament individualitzat per ajudar a la persona en la recerca de feina.

20/3/2014

Des de l’Àrea de Desenvolupament Local s’ha impulsat un curs de coaching per a la recerca de feina amb la finalitat d’acompanyar a un grup de persones cap a la seva inserció laboral i d’ajudar a cada alumne a assolir els seus objectius professionals.

Al llarg del curs s’han combinat sessions de treball grupals i individuals. En les sessions grupals s’han treballat els aspectes comuns del procés de recerca de feina i les sessions individuals han permès, als alumnes, aprofundir en els aspectes personals i més confidencials en relació a les observacions i valoracions realitzades a nivell grupal.

Cal destacar que a la finalització del curs, un 20% dels alumnes han trobat feina, altres estan realitzant diferents entrevistes de treball i dues persones han vist la necessitat de millorar la seva formació per tal d’incrementar les seves possibilitats de trobar feina.

L’àrea de Desenvolupament Local treballa diferents accions d’inserció laboral, especialment per promoure activitats que incideixin en la millora de l’estructura social i econòmica, desenvolupar accions de formació, impulsar iniciatives de foment de l’ocupació, posar en contacte les administracions, els agents socials i econòmics, els sectors productius i la ciutadania per tal de sumar esforços que contribueixin al desenvolupament socioeconòmic i el progrés social de la ciutat.

Aquest curs s’ha realitzat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà.