17 abril de 2013 a les 12:13

L’Ajuntament de la Bisbal organitza un curs de Terrisseria Artesanal

||||

Els Servei d’Ocupació de Catalunya ha subvencionat el projecte Treball als Barris 2012, projecte que es desenvolupa en el marc de Pla de Barris, amb l’objectiu de desenvolupar accions de formació i suport a l’ocupació. És en aquest marc que el mes de març s’han engegat, entre altres, el Curs de terrisseria artesanal.

Aquest curs s’ha dissenyat conjuntament entre les àrees de Promoció de la Ciutat i Desenvolupament Local. La realització d’aquest s’emmarca dins de les línies estratègiques que pretenen donar suport al sector ceràmic amb l’objectiu principal de generar nous professionals per tal de treballar per compte aliè o, en un futur, poder autoocupar-se en el sector.

El curs es desenvolupa a l’Escola de Ceràmica on els alumnes reben la formació de professionals amb una àmplia experiència en el sector i disposen de tots els recursos materials necessaris per assolir uns bons coneixements. Un cop finalitzat el curs els alumnes realitzaran 40 hores de pràctiques no professionals en empreses.

El finançament prové de fons del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. L’Ajuntament també col·labora amb aportacions puntuals.