12 abril de 2010 a les 8:57

L’Ajuntament de la Bisbal organitza unes jornades solidàries per recollir fons per Haití i Xile

‘Les situacions d’emergència creades a Haití i a Xile a conseqüència de dos terratrèmols han fet que, des de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació, s’hi destinés una ajuda d’emergència. Tot i això, hem pensat que calia fer un pas més i hem organitzat, juntament amb algunes entitats de la Bisbal, una jornada solidària per a continuar recollint fons que es destinin a pal·liar les gravíssimes conseqüències que han provocat ambdós sismes’, ha explicat la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de la Bisbal, Núria Felip.

En aquesta iniciativa hi ha col·laborat el Grup de Dones de la Bisbal, l’Associació de Puntaires, GRAMC la Bisbal, Els Voltors, l’Agrupament Escolta "Les Gavarres", Amics de la Sardana i el supermercat Orangutan.

El diumenge 18 d’abril s’ha previst un concert a càrrec d’EIL  i de JOAN ROVIRA ACÚSTIK, a les nou del vespre, al Mundial. Les entrades per al concert d’EIL JOAN ROVIRA ACÚSTIK es poden adquirir al Mundial, al Casal de Joves (Escoles Velles, C/ Coll i Vehí, 6) i al Centre d’Estètica NMD (Plaça Major, 17), al preu de 5 euros. Per escoltar Eil podeu anar a http://www.myspace.com/eilfolkjazz i per escoltar Joan Rovira Acústik podeu anar a http://www.myspace.com/joanroviracustik.

El dissabte, 24 d’abril, hi ha prevista la Bisbal Skate Jam, una competició d’skate amb premis en material cedits per les botigues Sports 77 i Kafre), de deu del matí a dues de la tarda a l’skatepark de la Bisbal. També hi ha previst un concert Jove amb grups locals i de les rodalies, entre les cinc de la tarda i les deu del vespre al Casal de Joves. A les cinc de la es farà un espectacle infantil a càrrec de la companyia La Palpuda, al Mundial. Les entrades per a l’espectacle infantil s’adquiriran directament al Mundial, una estona abans de la representació, al preu de 2 euros.

Finalment, el diumenge, 2 de maig, s’ha programat un concert de sardanes a càrrec de La Principal de la Bisbal, a les set del vespre, al Mundial. Les entrades per al concert de La Principal de la Bisbal són numerades i només es poden adquirir al Mundial, al preu de 10 euros.