6 maig de 2011 a les 11:31

L’Ajuntament de la Bisbal posa en funcionament un telèfon directe (972 64 20 10) per incidències a la via pública

L’Ajuntament de la Bisbal ha posat en funcionament aquesta setmana  un telèfon directe d’atenció ciutadana per incidències a la via pública. El ciutadans podran trucar al 972 64 20 10 per avisar de qualsevol problema que detectin a la via pública, especialment pel que fa a les voreres, a l’enllumenat, a la neteja o a la recollida d’escombraries, entre d’altres. L’atenció telefònica es farà, de dilluns a divendres, a càrrec de personal de l’Àrea de Via Pública i Serveis de 8 a 15 hores, i la resta de la jornada funcionarà amb contestador, igual que el cap de setmana.

Segons el regidor de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “es tracta d’agilitzar aquest tipus de col·laboració ciutadana en la gestió diària de la ciutat. El ciutadà ens exposarà un problema i nosaltres li comunicarem com el solucionarem i quan”. Segons Dilmé “aquesta col·laboració ja es dóna ara però hem constatat que, a vegades, la manca d’agilitat en la gestió telefònica podia tenir un cert efecte dissuasori que volem evitar”.

Aquest telèfon es podrà consultar permanentment al web de l’Ajuntament de la Bisbal (www.labisbal.cat) i s’afegeix als sistemes ja existents de comunicació que poden fer servir els ciutadans de la Bisbal amb el consistori com l’espai Línia directa del web municipal on, a més d’avisar de qualsevol problema a la via pública es pot concertar una visita amb els tècnics municipals, fer suggeriments o queixes o concertar una visita amb l’alcalde i els regidors de les diferents àrees.