16 abril de 2014 a les 14:11

L’Ajuntament de la Bisbal refà i amplia la vorera del carrer Esport

||||

L’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament de la Bisbal ha acabat aquests dies les obres d’ampliació i condicionament de la vorera del carrer Esport, que enllaça l’aparcament del camp de futbol vell amb la zona comercial de l’Aigüeta. Es tracta d’una vorera de 85 metres de llargada que s’ha ampliat fins als 1,80 metres, i s’hi ha fet un baixant per a vianants i un altre per vehicles. S’han fet servir 145m2 de panot tipus “Pirelli”, amb vorada remuntable.

Segons el regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, “calia que aquest carrer, un dels principals accessos dels nostres visitants a les zones comercials, tingués unes mesures adequades i estigués en millors condicions de les que presentava”. Afegeix el regidor que “aquesta actuació s’afegeix a altres que hem fet darrerament en aquest aparcament, com la millora del lavabos públics o de la senyalització”.

Els treballs han estat executats per la brigada municipal de serveis, amb col·laboració en el seu inici amb operaris del Consell Comarcal, i han tingut un cost pel que fa el material emprat de 5.623 euros.

Al mateix temps que es va fer la vorera, es va enderrocar una paret de 5m2 per fer més ampla i visible l’entrada de l’aparcament.