23 juny de 2020 a les 16:53

L’Ajuntament de la Bisbal s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà s’ha adherit a la iniciativa i manifesta que està d’acord amb els objectius i en fer-ne difusió, alhora que es promouen accións per ajudar a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar.

Es pot consultar un ampli ventall de maneres d’estalviar energia a través d’aquest enllaç. D’altra banda, aquí es pot accedir a un programa de sessions en línia que s’han organitzat des de la Diputació de Girona sobre l’eficiència energètica i les energies renovables, dirigides a la ciutadania en motiu de la Setmana Europea de l’Energia.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.