22 juliol de 2014 a les 15:36

L’Ajuntament de la Bisbal signa conveni amb el Consorci de Comerç , Artesania i Moda i la Federació del Comerç per promoure les zones comercials a cel obert.

|

L’objectiu del conveni és donar suport a la Federació del Comerç per portar a terme activitats de dinamització comercial.
18/7/2014
Divendres es va signar el conveni de col•laboració entre el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, organisme adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà per a la consolidació del centre comercial a cel obert.
El conveni ha estat ratificat pel Secretari Sectorial d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació, el Sr. Pere Torres, el President de la Federació del Comerç de la Bisbal, el Sr. Jaume Rulduà, i l’Alcaldessa de la Bisbal d’Empordà, la Sra. Núria Anglada i Casamajor.
El CCAM vol potenciar especialment la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col•laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans. És en aquest programa que l’objectiu és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants per a la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya.
La voluntat de l’Ajuntament és donar suport al sector comercial en l’execució del pla de dinamització previst per aquest 2014, que la Federació del Comerç impulsa amb accions de comunicació i promoció comercial per potenciar el comerç urbà i de proximitat de la Bisbal d’Empordà a partir de la fidelització del client.