6 febrer de 2012 a les 13:17

L’Ajuntament de la Bisbal signa un conveni amb MICFootball per ser seu del torneig de futbol base fins el 2015

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha signat un conveni amb l’Agrupació Esportiva MICFootball segons el qual la ciutat serà seu del torneig de futbol base de la Mediterranean International Cup. La celebració d’aquest torneig es farà des del dimecres al dissabte de Setmana Santa dels anys  2012, 2013, 2014, 2015.

L’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà cedeix, segons aquest conveni, la facultat d’utilitzar per la celebració de partits classificatoris d’aquest torneig les instal·lacions esportives de l’Estadi Municipal de Futbol. L’Agrupació Esportiva MICFootball, es compromet a garantir la presència d’un mínim de 3 equips de renom internacional disputant partits a l’Estadi Municipal de La Bisbal de l’Empordà. L’Ajuntament de la Bisbal tindrà tracte preferencial per poder inscriure a la competició un o varis equips representatius de la població.

 

El conveni també estableix que l’entrada pels partits que es disputin durant el MIC – Mediterranean International Cup serà gratuïta. L’explotació de la publicitat estàtica del voltant dels terrenys de joc de l’Estadi Municipal, es cedeix a l’Agrupació Esportiva MICFootball. L’explotació del serveis de bar durant aquestes dates anirà a càrrec de l’Ajuntament de La Bisbal de l’Empordà o l’entitat que aquest Ajuntament designi.

L’Ajuntament de La Bisbal de l’Empordà es farà càrrec del servei de neteja dels vestidors i del camp, serà el responsable de la contractació i/o coordinació dels serveis d’Ambulància, Policia Municipal, Mossos d’ Esquadra i Protecció Civil que calgui.