28 abril de 2016 a les 21:05

L’Ajuntament de la Bisbal, un nou punt d’Atenció Reempresa

L’Ajuntament de la Bisbal és un nou punt d’Atenció Reempresa i ja compta amb dos tècnics de suport per al seu funcionament. També són punt Reempresa el Consell Comarcal del Baix Empordà i Nexes a Forallac.

A partir del Pla d’Acció definit en el Pla Estratègic de la Bisbal, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret, es considera prioritari promocionar, fomentar i facilitar la pervivència del teixit empresarial i comercial actual del nostre territori. D’aquesta manera, Reempresa es converteix en una plataforma que acompanya plenament aquesta estratègia, donant suport al teixit empresarial i comercial actual, pel futur del nostre territori.

Què és Reempresa?

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial segons el qual un nou emprenedor pren el relleu en la gestió d’una empresa ja existent.

Aquesta ha estat una iniciativa pionera a l’estat espanyol que es va posar en marxa el juny de l’any 2011 de la mà de la patronal catalana Cecot, a través de la Fundació Cp’Ac amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement i està finançat per la Generalitat de Catalunya i el fons FEDER europeu. 

A més, el programa Reempresa facilita formació i tallers, assessorament i acompanyament en en tot el procés, tant per als reemprenedors com als cedents, facilitant eines i coneixements que els poden ser molt útils per aquest nou camí.

Es basa en l’atenció presencial i personalitzada, totalment confidencial, amb suport on-line per tal de poder disposar de la informació actualitzada i permetre donar a conèixer els negocis en funcionament als possibles reemprenedors.

Actualment hi ha més de 50 punts d’Atenció Reempresa repartits per tot el territori català, facilita l’accés i agilita el procés de reemprendre a qualsevol persona que visqui a Catalunya i a qualsevol empresa implantada al nostre país.

Més informació a www.reempresa.org. Aquí trobareu tota la informació sobre el procés de transmissió i podreu sol·licitar assessorament.