4 agost de 2011 a les 13:05

L’Ajuntament de la Bisbal valora molt positivament la cinquena edició de l’Estiu Jove

La festa d'inici de l'Estiu Jove es va fer en un dels nous espais i va tenir molt bona acollida. Foto: Àrea de Joventut de l'Aju|La festa d'inici de l'Estiu Jove es va fer en un dels nous espais i va tenir molt bona acollida. Foto: Àrea de Joventut de l'Aju|La festa d'inici de l'Estiu Jove es va fer en un dels nous espais i va tenir molt bona acollida. Foto: Àrea de Joventut de l'Aju

L’Ajuntament de la Bisbal ha valorat molt positivament la cinquena edició de l’Estiu Jove que organitzen conjuntament la regidoria d’Educació i la de Joventut. D’una banda, pel bon resultat dels nous espais utilitzats, i de l’altra, pel fet que s’ha assolit un rècord de participació, amb 940 persones que hi ha pres part.

Dels  espais i activitats que han tingut molt bona rebuda l’Ajuntament destaca el Parc infantil (camp dels capellans),  on es va fer la festa d’inici amb aigua; els jardins de Torre Maria, on es va fer el taller de circ, i el pati del Casal de Joves,  on es van fer tallers i manualitats. 

D’altra banda, es constata que cada any augmenta la participació. Aquest any s’ha batut un rècord, amb una participació de  940 persones, cosa que suposa una mitjana de 120 persones per dia. Aquest any hi ha hagut una molt bona participació en el Torneig de Futbol, fins a 81 participants, amb 9 equips de joves entre 12 i 17 anys. 

La festa final de l’Estiu Jove es va fer a la Plaça de la Sardana, amb una participació d’unes 200 persones entre infants, joves i grans. Podeu veure un vídeo sobre aquesta infomació aquí.