30 abril de 2015 a les 10:36

L’Ajuntament inicia els treballs de condicionament del camí de Castell d’Empordà a Ullastret

||

L’Àrea de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament de la Bisbal ha iniciat els treballs de millora del ferm del camí de Castell d’Empordà, que va des d’on s’acaba l’asfaltat a la baixada d’aquest nucli fins a la carretera asfaltada del municipi d’Ullastret, així com el tram que va també fins al cementiri de Castell d’Empordà. Els treballs consistiran en la formació de cunetes per la correcta canalització de l’aigua plujana, aportació de sots-base, estesa de sots-base i compactació de sots-base amb maquinària adient.

Segons explica el regidor de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “el mal estat del camí genera nombroses queixes veïnals i és una via amb un important trànsit, tant rodat com de persones que van a caminar. Les feines de manteniment que executa de forma periòdica la brigada municipal no solucionen durant gaire temps els problemes que pateix el ferm i hem considerat que calia una actuació que garantís una major durada del seu bon estat”.

Els treballs els portarà a terme l’empresa bisbalenca Transports Seguí SL, i tenen un pressupost total de 17.787 euros, IVA inclòs.