6 març de 2013 a les 11:38

L’Ajuntament millora la seguretat i condiciona l’aparcament del CEIP “Joan de Margarit”

||

L’Ajuntament de la Bisbal ha condicionat l’aparcament públic del costat de l’escola “Joan de Margarit”, amb la creació d’un espai per a vianants. Els treballs han consistit en la col·locació de 84 pilones rodones de fusta de 10 cm. i una alçada de 0,95 cm, que delimiten el pas de vianants del sector dedicat a l’estacionament de vehicles.

Segons el regidor de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “vam veure que calia una major protecció de la mainada que anava cap a l’escola i passava per aquesta zona, i vam optar per aquest tipus d’actuació que ja havíem executat en altres zones de la ciutat, separant espais”. Afegeix que aquesta actuació s’inclou “dins el seguit de mesures que s’han fet enguany destinades a millorar la seguretat dels vianants prop de les zones escolars, com han estat la senyalització en vermell de la majoria de passos de vianants o la millora de la il·luminació en alguns punts”.

Els treballs es van iniciar amb la neteja de l’espai i la retirada de les plantes existents. Després d’un primer anivellament del terreny, es va aportar nou material que va permetre planejar-lo de forma definitiva fent desaparèixer els desnivells. Una vegada separats els espais amb les pilones de fusta, també s’han instal·lat dues pilones no fixes que podran ser retirades quan s’organitzin actes oberts al públic en aquest espai.

Els treballs han estat realitzats per la brigada municipal de serveis.