26 octubre de 2022 a les 13:50

L’Ajuntament signa un conveni amb el Centre Esportiu Club de Tennis la Bisbal per a la utilització de la piscina coberta

Poder oferir a tota la ciutadania bisbalenca la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions de la piscina coberta del centre esportiu Club de Tennis la Bisbal per tal de fomentar l’esport, la salut i l’aprenentatge de la natació. Aquest és l’objectiu fonamental del conveni que s’ha signat aquest matí entre l’Ajuntament de la Bisbal i el Centre Esportiu Club de Tennis la Bisbal, de la mà de l’alcalde Enric Marquès i el president de l’entitat, Xavier Ponsatí.

El conveni signat vol servir per tal que a nivell municipal es pugui ampliar l’oferta esportiva de natació durant els mesos de setembre a juny, quan la Piscina Municipal roman tancada al públic. Alhora, l’acord també s’ha signat a mode de retorn per la injecció de fons públics que ha rebut el club esportiu de la mà de la Diputació de Girona per a la construcció d’una nova piscina a les seves instal·lacions.

El conveni, amb una durada mínima de quatre anys i prorrogable a quatre més, és fruit de diverses converses i reunions que han permès arribar a la conclusió que la col·laboració entre ambdues parts és fonamental per fomentar l’esport a la ciutadania de la Bisbal. Concretant, doncs, el Club Tennis de la Bisbal cedeix al consistori l’ús de dos carrils de la piscina gran en un horari concret i amb material complementari i l’ús de la piscina petita per tal que l’Àrea d’Esports pugui fer activitats dirigides a les instal·lacions.

El Centre Esportiu Club de Tennis de la Bisbal, inaugurat l’any 1985, és una associació sense ànim de lucre amb més de 1.600 persones associades i 2.500 persones usuàries. Amb l’objectiu de fomentar, desenvolupar i facilitar la pràctica de l’activitat física i esportiva a la Bisbal, disposa d’unes instal·lacions de pistes de tennis, de pàdel, gimnàs i piscina coberta.