9 juliol de 2010 a les 13:41

‘L’Ajuntament té un projecte estratègic clar de ciutat’ assegura Josep Huguet en la seva visita a la Bisbal

El conseller Huguet ha visitat la ciutat per poder veure les obres acabades de la I Fase del Nucli Antic. ‘Unes obres de millora de l’espai urbà del centre de la Bisbal amb una finalitat de  millora del comerç i de la gent que hi viu’ ha explicat Huguet. ‘Des  del departament s’ha contribuït a finançar les obres d’urbanisme comercials igual que hem ajudat a millorar l’oferta d’artesania de la Bisbal i ajudant a repensar l’ofici de ceramista i també en àmbits com el Turisme, posant en marxa un centre d’interpretació i una Oficina de Turisme’, ha dit Huguet.
El conseller també ha visitat les obres de la II Fase del Nucli Antic, incloses en el Pla de Barris, i que actualment s’estan executant en una part d’aquesta zona de la Bisbal. Ha estat en aquest punt en què Huguet ha afirmat que l’Ajuntament ‘té un projecte estratègic clar de ciutat’ i que tindrà al Departament que ell representa ‘al seu costat en tos els fronts. Amb la suma d’aquestes dues coses es permetrà a la ciutat fer un salt qualitatiu’, ha assegurat el conseller.
Durant la visita, a part de travessar el mercat setmanal en diversos punts i visitar l’Ajuntament, el conseller també ha passat pel carrer del Call i ha rebut dels explicacions dels regidors que l’han acompanyat durant la visita a la ciutat, Carme Vall i Àngel Planas.