28 gener de 2009 a les 9:20

L’Ajuntament valora positivament Fira Rebaixa Empordà i anuncia la tercera edició per l’any vinent

Interior de Fira Rebaixa. Foto: M. Vila-Clara

Dilmé ha volgut destacar que aquesta segona edició de la fira, pels resultats que ha donat, es pot afirmar que ha servit per consolidar-la i per constatar que la voluntat de ser una fira subcomarcal o comarcal està plenament justificada. També ha considerat que és intenció dels organitzadors de repetir l’experiència d’una propera edició l’any vinent, però avançant la data un cap de setmana, segons que ha explicat.

Segons l’enquesta feta entre els participants de la fira, l’organització es va valorar de forma molt positiva, amb un 7,73 i també s’han valorat molt positivament (7,92) els serveis de la fira. Els expositors han destacat sobretot la presència de la ludoteca i del servei de bar, amb felicitació expressa a El Trampolí. Igualment, la documentació facilitada per l’organització ha obtingut també molt bona puntuació (7,59). El model dels estands, el procés d’assignació, la distribució física i la identificació dels estands i dels serveis són aspectes que també van rebre puntuacions per sobre de la mitjana en l’enquesta de satisfacció.

El cost de l’estand (amb una valoració de 6,14), les dates triades (5,67) per la fira i el nivell de vendes (5,5) serien els aspectes que van tenir una valoració més baixa, juntament amb l’assistència de públic. Igualment, entre els aspectes que els participants van considerar que calia millorar hi ha la il•luminació, els estands i les dates de celebració de la fira.

A la Fira de Rebaixes Empordà hi han pres part prop de 40 establiments, tots del comerç detallista, majoritàriament del ram de la roba i la moda, de l’equipament de la llar, la salut i cosmètics entre altres. Sota l’eslògan “TOT PER POC”, Fira de Rebaixes Empordà vol ser un esdeveniment que impliqui el comerç de la Bisbal d’Empordà i de tota la comarca i les seves associacions, per tal de garantir la màxima participació i acceptació, tant entre els comerciants com els visitants.

El proper mes d’abril la Bisbal acollirà també Fira Antic Empordà, una de les més importants de Catalunya en el sector d’antiguitats i restauració, i s’està treballant per potenciar la Fira Mercat de l’1 de maig, a més de no descartar-se que durant l’any es pugui celebrar alguna fira més de petit format.