5 octubre de 2021 a les 8:59

L’Ajuntament Vell acull un curs de nivell inicial d’Instagram per a empreses

|

Els propers dimarts 5 i divendres 8 d’octubre l’Ajuntament Vell de la Bisbal (carrer de les Mesures, 17) acull formació de nivell inicial sobre la xarxa social Instagram. El curs anirà a càrrec de David Garcia (Digital Marketing Strategist de Communitis i fotògraf) i tindrà una durada de 4 hores (2 per jornada), combinarà de manera teòrica i pràctica els conceptes del curs. Es recomana assistir-hi amb un dispositiu mòbil smartphone i l’aplicació Instagram instal·lada.

Instagram és la xarxa social més utilitzada per compartir els continguts visuals de la nostra marca. Per això, s’ha convertit en una eina imprescindible en tota estratègia de màrqueting digital per presentar i fer difusió de productes i serveis. Gràcies a les funcionalitats com les Stories, els perfils d’empresa, Instagram Shopping o la possibilitat de realitzar directament campanyes de publicitat, fan d’Instagram una xarxa social molt útil i important per a qualsevol empresa.

Aquesta formació està organitzada per la Cambra de Comerç de Palamós amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç.