3 maig de 2023 a les 8:25

L’Ajuntament Vell acull un curs d’Instagram per al comerç de proximitat

|

Els propers dimarts 9 i dijous 11 de maig l’Ajuntament Vell de la Bisbal (carrer de les Mesures, 17) acull una formació sobre la xarxa social Instagram enfocada al comerç de proximitat. El curs, a més, oferirà una formació complementària i assessorament individualitzat de 4 hores (a concretar amb el tutor). Les inscripcions es poden fer al correu electrònic torremaria@labisbal.cat. Les places són limitades a 10 comerços de la Bisbal que es regiran per estricte ordre d’inscripció. 

Instagram és la xarxa social més utilitzada per compartir els continguts visuals de la nostra marca. Per això, s’ha convertit en una eina imprescindible en tota estratègia de màrqueting digital per presentar i fer difusió de productes i serveis. Gràcies a les funcionalitats com les Stories, els perfils d’empresa, Instagram Shopping o la possibilitat de realitzar directament campanyes de publicitat, fan d’Instagram una xarxa social molt útil i important per a qualsevol empresa.

Aquesta formació està organitzada per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà.