25 març de 2022 a les 11:36

L’Ajuntament Vell de la Bisbal acollirà una jornada sobre innovació social i sostenibilitat des del món local

|

El proper divendres 8 d’abril l’Ajuntament Vell de la Bisbal (carrer Mesures, 17) organitza una jornada sobre innovació social i sostenibilitat des del món local. Organitzada des del Coworking la Bisbal, serà de 9 a 13 h i oferirà una perspectiva local al món de la innovació social per tal de potenciar totes aquelles noves iniciatives que reverteixen de manera positiva en el territori, ja sigui des de la vessant social com des de la vessant ambiental.

La jornada inclourà una ponència a càrrec del Dr. Joaquim Brugué, catedràtic de la Universitat de Girona, amb el nom de ‘L’oportunitat d’impulsar la innovació social des del món local’. Alhora, s’ha es presentaran un ampli ventall d’experiències relacionades amb la innovació social i la sostenibilitat on s’explicarà la visió de projecte, trajectòria, motivacions i experiències de sis iniciatives diferents. Hi participaran: Fundació EspigoladorsCan Xapes Espai GastronòmicRevista NIUServei d’Atenció Domiciliària – Ajuntament d’ArbúciesIdària Cooperativa i Ceràmica Sampere. En el marc d’aquest banc d’experiències es farà un debat dirigit entre les iniciatives i el públic assistent. Totes aquestes iniciatives han estat seleccionades en funció de la seva activitat i el seu grau de compromís amb els temes centrals de la jornada.

Seguidament, hi haurà una breu presentació de l’espai del Coworking la Bisbal, el qual va ser inaugurat a finals de 2021 i  està destinat  a empreses de nova creació que tinguin com a objectiu l’assoliment d’objectius d’innovació social i sostenibilitat ambienta. L’espai vol sevir er crear un pol d’activitat d’aquests sectors en el territori. Finalment, la clausura es farà mitjançant una relatoria de l’acte que destacarà els conceptes més importants i les conclusions de la jornada.

Es pot consultar la programació amb detall de la jornada a través del document adjunt a aquesta publicació. Es persones que vulguin assistir-hi ha de fer inscripció prèvia a través del correu electrònic coworking@labisbal.cat