3 setembre de 2022 a les 16:05

L’Ajutament de la Bisbal es posa a disposició de la ciutadania per facilitar la reparació de les teulades afectades per la pedregada amb la major celeritat possible

Aquests dies el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers ha analitzat les teulades de la Bisbal. Amb un dron especialitzat el GREC ha sobrevolat principalment el nucli bisbalenc per detectar les àrees més afectades per la pedregada de dimarts. Si bé a dia d’avui la situació està estabilitzada, poden venir ventades o pluges que podrien provocar caigudes de restes de teules. En aquest sentit, es recomana que les persones vianants hi caminin amb cautela, per la part central dels carrers. Alhora, el consistori bisbalenc fa una crida a veïns i veïnes propietàries per, amb la major celeritat possible, revisar i reparar les teulades del municipi afectades per la pedregada.

Per tal de facilitar-ne la gestió, cal tenir present que la ciutadania que comenci a fer obres pot comunicar-ho directament a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i disposar de bonificacions específiques. Durant els dos propers mesos (prorrogables, segons convingui) la ciutadania no haurà de pagar cap taxa administrativa, ni l’import de la corresponent llicència d’obres (ICIO). Es pot contactar amb l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Bisbal al correu electrònic urbanisme@labisbal.cat o al telèfon 972 64 09 75.