15 febrer de 2010 a les 21:07

L’alcalde de la Bisbal i el subdelegat del govern estatal inauguren els nous vestidors del Camp Municipal d’Esports

L’alcalde, Lluís Sais, en la seva intervenció va destacar el canvi que s’ha promogut en la zona esportiva el darrer any i mig en referència a la urbanització i l’aparcament del sector i ara amb els nous vestidors.

Lluís Sais també va fer referència a les obres del passeig dient que les dues actuacions anaven lligades en el sentit que totes dues estaven pensades per millorar el servei als ciutadans i per la recuperació, dignificació i creació d’espais públics. Igualment va assegurar que el passeig del carrer Agusti Font era molt important des del punt de vista de la mobilitat ja que dóna accessibilitat a la zona esportiva de la ciutat des del centre i també a futurs equipaments de rellevància per a la ciutat a curt termini com el casal cívic i la biblioteca comarcal, ‘per tant eren obres pensades en clau de ciutat tant de present com de futur’, va dir.

L’altra obra inaugurada aquest cap de setmana era la millora del passeig Marimon Asprer i el carrer Agustí Font. Aquesta actuació ha consistit en la continuació de la intervenció que en el seu moment va fer a l’entorn del Mundial donant-li continuïtat en tot el seu recorregut i passant a ser de pas restringit, prioritzant el pas de vianants.
Igualment s’ha compactat amb sauló l’actual passeig dotant-lo de la il•luminació i el mobiliari urbà que li correspon, respectant l’ús multifuncional que té. Pel que fa referència al carrer Agustí Font s’ha creat al costat més proper al riu un passeig pavimentat amb rajol català combinant-lo amb la creació d’una via verda que connecta amb la nova zona esportiva, resseguint la mota del Daró.

Aquesta segona obra es va inaugurar amb l’espectacle d’animació infantil ‘La cuca de mil colors’ a càrrec de la companyia Grimpallunes.