28 abril de 2011 a les 10:28

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, es reuneix amb el delegat del Govern a Girona a l’Ajuntament

L'alcalde de la Bisbal

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, es va reunir ahir a la tarda amb el delegat del Govern a les comarques gironines, Eudald Casadesús, a l’Ajuntament de la Bisbal. A la reunió també hi van ser presents el regidor delegat del Pla de Barris, Àngel Planas, i la directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals, Núria Gómez.

La reunió va servir per parlar d’assumptes pendents per part de la Generalitat a la Bisbal d’Empordà, com la construcció del Casal Cívic i l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de l’Estació d’Autobusos i el nou col·lector d’aigües residuals, així com del Pla de Barris i del finançament dels ajuntaments.

La reunió es va fer al despatx d’alcaldia passats dos quarts de sis de la tarda, després que el delegat visités la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal. Allà va ser rebut pel director dels Serveis Territorials d’Interior, Albert Ballesta; pel cap de l’Àrea Bàsica Policial de la Bisbal d’Empordà, l’inspector David Puertas; pel sotscap Àrea Bàsica Policial de la Bisbal d’Empordà, el sotsinspector Martí Pons; pel cap de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Bisbal, el sotsinspector Fran Nieto; pel cap de la Unitat d’Investigació de la Bisbal, el sergent Gabriel Muñoz i pel cap de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, el sergent Miquel Fábregas.

Després de la reunió amb Lluís Sais, el delegat del Govern va anar a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà on es va reunir amb el seu president, Ricard Herrero i posteriorment va mantenir una reunió amb alcaldes, alcaldesses, consellers i conselleres del Baix Empordà.