15 gener de 2010 a les 21:14

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, i el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal signen el conveni del Pla de Barris

El projecte presentat per l’Ajuntament no només contempla la rehabilitació urbanística del nucli antic de la Bisbal i de part de les lleres del Daró sinó que també contempla programes transversals de rehabilitació relacionats amb la cultura, els aspectes socials, comercials i turístics d’aquest entorn.

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, ha destacat la importància d’aquest projecte i ha agraït als tècnics municipals i a tots els que han col•laborat en la consecució del mateix. Igualment, ha destacat que és un projecte de ciutat que va més enllà de la legislatura i del mateix equip de govern que hi ha ara a l’Ajuntament.

El conseller d’Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha destacat l’import esforç inversor que suposa per l’Ajuntament haver obtingut la subvenció, ja que proporcionalment la quantitat de diner públic que hi destina l’Ajuntament és ‘amb molta diferència’ molt més important que la que hi dedica la Generalitat. Nadal també ha afegit que, acompanyant al Pla de Barris hi ha altres plans que poden demanar les ciutats que han obtingut un projecte d’aquest pla que, si s’obtenen, poden suposar incrementar la quantitat que es pot invertir a la Bisbal.